mandag 18. juli 2011

Skal vi følge vårt hjerte....?



Skal du følge ditt hjerte ... virkelig...? Selv om hodet og fornuften din sier deg at dette er noe som ikke vil holde i det lange løp...?


Holder det å ha ditt hjerte varmt, og elske, om du ikke elsker og varmer i lykke...?


Er du glad i noen og bruker det som et halmstrå til å fortsette et forhold som ikke kommer noen vei videre, som ikke gjør deg lykkelig, og som hindrer deg i å utfolde deg som menneske..?

Har du ønske og behov for å realisere deg selv og dine drømmer....? Er det noe da som holder deg tilbake som har ditt hjerte nært?

Hva om du er glad i noen som ikke gjør deg godt? hva om du bremser deg selv og det hindrer deg i å

Er det alltid slik at man bør følge sitt hjerte.


Er det......?


Og er det virkelig da det eneste riktig å følge hjertet. Er det å elske, det samme som å respektere, ha tillit til, behøve..? hva legger du i det å være glad i..?

Elsker du, så kan du ikke leve uten dette mennesket...

Er du glad i, så er du kanskje bare knyttet....? Noe som binder dere sammen, av historie, dere har barn, hus sammen, mange år sammen som gjør dere til et "par" som er uadskillelig, knyttet sammen av GJELD, HUS, og BARN.


Er det virkelig så enkelt å "bare" være glad i, for å skulle ofre seg og gi seg selv og reservere seg selv resten av livet til noe eller noen og trosse alle andre påvirkninger pga man er glad i noen...?



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger ned en kommentar i bloggen min :-)

Related Posts with Thumbnails