torsdag 26. mai 2011

Vær sterk!




Vær sterk!

Stol på dine verdier og dine holdninger. Stol på dine instinkter og magefølelse. Ikke la noen trekke i tvil deg som person, menneske, mamma, venn, venninne,kjæreste. Stol på deg selv, på den du er. Du vet selv hva du står på. Vær åpen mot verden. Vis hvem du er.

Ikke la noen få deg til å tvile på det

Det vil alltid være noen der. Som prøver å sette deg i et dårligere lys, som prøver å sette deg under lupen, men vær alltid åpen. Stå fram som du er! Du har ikke noe å skjule, for du er du! Du er like god som alle andre, ingen er bedre enn deg fordi om de har hatt mindre motgang, har hatt mere penger, eller har hatt bedre jobb enn du...

Du er akkurat like god. Fordi du er du. Du er unik. Du gir hver dag til andre, av deg selv, til noen rundt deg, noen er glad i deg, noen trenger deg.

Ikke la onde tunger ta over styringen av ditt liv, og troen på hvem du er. Du er du og reis deg opp og vær stolt av deg selv, og ditt liv. Har du noe i ditt liv du ikke er stolt av så kan du være stolt nå, for du lærte noe. Og dette har du lært videre til noen, og fortalt om din erfaring, og hva du lærte..

Du kan bruke dine negative erfaringer til å bli et bedre menneske. Du kan hjelpe andre. Aldri legg skjul på noe for det fins ingen mennesker som ikke har syndet.  Alle har noe de er mere eller mindre stolt av i livet sitt.

Dårlig samvittighet, det har vi alle! Men det ordet skulle vært FORBUDT for hva kan man gjøre med det da? Dårlig samvittighet bare gnager deg opp innvendig, og gir ingen kreative løsninger, kall den heller for LÆRDOM. Ordet dårlig samvittighet har herved blitt omdøpt til Lærdom. Gi av din lærdom. Stå opp og fortell om din lærdom.

Og det er aldri for sent å si unnskyld til noen. Du vil nok merke at det vil gjøre den andre veldig glad. Å gjøre opp for seg kan oppfattes noen ganger som en egoistisk handling, det å få tilgivelse, for det skal lette på LÆRDOMMEN tidligere kalt for dårlig samvittighet. Men å gjøre opp for seg kan også være en ydmykelse noen ganger, det å måtte krype til korset. Men du kan godt stå oppreist med haken i været og be om unnskyldning, bare du kan medgi til ditt medmenneske at du gjorde noe feil som du ikke hadde rett til. Det er ingen ydmykelse å be om unnskyldning. Det er STYRKE. Og det viser karakter, og at du har et HJERTE..

4 kommentarer:

  1. A fellοw blogger heгe, fοunԁ
    yοur site viа Mahaга, and I haνe a pieсe
    οf adνice: write mоге.
    Ηonestly, you seеm lіke you're tailoring the entire post around the video. You definitely have an understanding of what you're sρeaking about, sо whу blоω
    yоur brаinpower just pоsting ѵideoѕ to
    your blog when you сould bе pгoνiԁing us ωіth something
    infоrmаtive to read?

    Feеl free to visit my web sіte :: supеrimpose (guitars.nathanfowler.com)

    SvarSlett
  2. Τhank уou ѕo much for this.
    I'm a blogger coming from Barneveld, Netherlands and what I just read here on blogger.com couldn't bе ωritten any better.
    Ρeruѕing this informаtion kinda remindѕ me of my prevіouѕ roоmie, Dοng.
    He ρersistеntly kept ρreaching about thіs.
    I most сertainly will ѕend these ideas to hіm.
    Prettу ѕurе he will have a vеry good read.
    I am thankful to уou you foг revealіng this.


    my web-site; cuѕtοm ps3 cοntrollers (www.scufgaming.com)

    SvarSlett
  3. Hi! This is my first comment here so I just wanted to give
    a quick shout out and say I genuinely enjoy reading through your blog
    posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects?
    Thank you so much!

    My page ... Weight loss Plan

    SvarSlett
  4. Hi, i гead your blog occasionally and i own a sikmilar one and i was
    ϳuѕt curious if you get a lot of spam remarks? If so how do you protect against it, any plugin or anything you can suggest?
    I get sso much lately it's driving me mad so any help is vеry
    much appreciated.

    Check out my web blog ... free site here

    SvarSlett

Takk for at du legger ned en kommentar i bloggen min :-)

Related Posts with Thumbnails