onsdag 1. desember 2010

Hard vinter for eldre og syke



Det mistenkes at det kan bli en "monstervinter " denne vinteren. De som selger ved kan melde om tomme lagere, og folk fryser ihel.

Det kan bli en tøff vinter for syke og eldre mennesker, og røde kors bør mobilisere alle sine medlemmer til å gå rundt og se til de som er gamle og syke og som bor for seg selv. Det har jo i alle år vært kjent at det bor mange syke og gamle rundtforbi alene og som sitter å fryser på vinteren, og når det meldes om dobling av strømprisene, så blir jo det jo en katastrofal effekt, for de som har lite penger og er syke eller gamle, de sparer på strømmen og ender i verste fall opp med å fryse i hel.

Overskrifter som tomme vannmagasiner, kald vinter, og økte strømpriser er for mange fattige og svake, et mareritt. og de må betale regningen om den er på 2000 eller 10 000. Den må betales.

Ja det er sanne fakta, hverken mer eller mindre. Skremselen bidrar til at gamle fryser ihel, fordi med iskald vinter og dobling av strømpriser så går dette rett vest for veldig mange.

Jeg ønsker meg et annet system på dette.. !

1 kommentar:

  1. Regjeringen gjør intet før minst 50 fryser ihjel i sine hjem pga kulda. Så langt er det kun en frosset ihjel _utenfor_ sitt hjem..samt et barn man ikke vet så mye om ennå (håper det går bra med den lille!).
    Under Bondeviksregjeringens tid var også strømprisene himmelhøye, og det frøs ihjel minst ett gammelt menneske i sin iskalde leilighet i Oslo.
    Jeg vet ikke hva slags annet system som er bedre. Ned med avgiftene, og folk bruker mer strøm enn vi har..= kollaps. Avgiftsfrihet for de fattigste (jeg er en av dem med dårlig økonomi)? Kan også gi problemer med strømleveransene, for vi er blitt jævlig mange med dårlig råd i Norge...

    Det blir en lang, kald vinter..*sukk*

    SvarSlett

Takk for at du legger ned en kommentar i bloggen min :-)

Related Posts with Thumbnails