lørdag 6. november 2010

Lykkepilla mi!




Jeg har ei lykkepille, den er 3 år gammel, og denne type lykkepille, den blir bare bedre desto eldre den blir. Slik skal den tas:

Morgenen, legges under dyna, og sniffes dypt inn. Ruske den litt i toppen, og synge litt for den.

Formiddag, legg den litt til lading.

Ettermiddag. Has på fanget, mens man ser Mikkemus Klubbhus, holde i hånda og sniffe i håret.

Kveld. Legges igjen til lading, mens man ligger ved siden av, og leser høyt og lenge, synger tre sanger: KJære gud jeg har det godt, fader jacop, og bjørnen sover. (husk siste setningen: men man kan jo ALLTID være trygg, ikke "ALDRI". ) Og så til slutt, av og til, så er det en stor fordel å synge Lille måltrost, og massere litt på de myke føttene, det pleier som regel å gjøre susen.

Skal du ha MAKSIMAL rus av den, så gjør du følgende:

Si: skal vi finne på noe gøy??! da kommer det strømmende ut av lykkepilla en lykke og entusiasme og glede som ikke kan sammenlignes med noen andre lykkepiller. Og når du da leker med den, og kjenner på den lykkerusen som kommer når du får tilbakemeldinger, ser at den er lykkelig og tilfreds, da får du den MAKSIMALE rusen.

Den siste her, kan kombineres med kveldslykkepillen, med innpakking i dyne og sang og lesing, og massering på små myke føtter. Da varer lykkerusen helt til neste dose, alså til morgenen. :-)

Indikasjoner: Morslykke

Kontraindikasjoner: Kan oppleves en viss frustrasjon ved trassanfall,anbefales da ikke bilkjøring eller håndtering av farlige maskiner sammen med lykkepillen.

Bivirkninger:

Bivirkningene kan variere fra person til person. Men de mest kjente bivirkningene, er

Hyppige:  Glede, henrykkelse, lykke, ømhet,hjertebank.

Mindre Hyppige: Frustrasjon, irritasjon, sinne.

Pris og pakninger:

Prisen er enda ikke satt, da det ikke kan verdsettes i kroner og øre.

Kommer i en pakniger, to pakninger, i sjeldne tilfeller tre og firepakninger. Ved inntak av to, tre og firepakninger anbefales forsiktighet, og ta kontakt med nærmeset legevakt ved overdose.

:-)

3 kommentarer:

  1. Å, så, bra skrevet! godt å ha en slik lykkepille.
    Ønsker deg en fin dag

    klem
    /myr

    SvarSlett
  2. Tusen takk Myr og Anna! Ja noen ganger så kommer det bare inn i hodet mitt noe og så må jeg skrive. Jeg syns det er viktig å få fram det positive i livet. Og de tingene som gjør det godt for meg å stå opp hver morgen. Hva skulle man gjort uten det..

    SvarSlett

Takk for at du legger ned en kommentar i bloggen min :-)

Related Posts with Thumbnails