mandag 4. oktober 2010

Godt sengeleie


Hva er en god seng? jeg har prøvd alle forskjellige senger og madrasser, ,har byttet seng, men jeg finner ikke helt ut av det. Er det myk seng man trenger? eller hard? eller midt i mellom? Er det noen som har forsket på senger og madrasser til de som har kroniske smerter? Jeg lette litt på nettet og fant dette:

http://sunshine35446.yuku.com/topic/3750/t/Hva-slags-madrass-bruker-du.html

http://www.fvn.no/tema/forbruker/article326081.ece?redir=true

http://www.fibromyalgi.no/forside/forum/hverdagsprat/madrass_og_pute

http://www.madrasseksperten.no/site/maler/standard/standard.asp?case_vis=nyhet&nyhetid=6

http://www.ergostart.com/nyhetsider/repbravur4.html

Tidligere så kunne man få dekket tempurmadrass av Nav,om man hadde kroniske smerter, men etter at Nav fikk beskjed av øvre hold om at det måtte spares inn 10 millioner på utdeling av trykkavlastende madrasser, så er det bare pasienter med liggesår som får dekket madrass gjennom hjelpemiddelsentralen.

Det kan være lurt å søke litt på finn.no på pent brukte senger, man kan spare mange penger på det. Finner du ut hvilken seng/madrass du vil ha, så søk på den på finn.

Best i test er Ikeas Sultan Forsbacka men jeg fant den ikke på ikea, så ut til at den var gått ut, så jeg ringte til Ikea, og de forteller at det er SULTAN FOSSING som er den som er istedet for og som er helt lik. Jeg sjekka opp litt og fant ut at denne madrassen har faktisk ull i fyllet, (!) og :




 


 
 

1 kommentar:

  1. Akkurat dette lurte jeg på også. Hvor ble det av madrassen som vant?
    Takk!

    SvarSlett

Takk for at du legger ned en kommentar i bloggen min :-)

Related Posts with Thumbnails