mandag 18. oktober 2010

Hvordan har du det..?




TLC = tender loving care


Hvordan går det med deg? -Hva kan jeg gjøre for deg..?- Orker du å bli med..?- skal du ha en pute i ryggen..? -Ta min stol du,

Har du opplevd eller opplever du dette i din hverdag? da er du heldig, det er ikke alle som har det slik. Hvorfor er det ikke slik? Er det fordi folk er redde for å vise at de faktisk bryr seg, eller er det fordi de ikke tar deg på alvor?

Hvordan føles det når noen gir deg omsorg, og omtanke.. er det ikke utrolig godt, og føles det ikke veldig TRYGT når man opplever en slik omtanke?

SNAKK med menneskene rundt deg, enten via et brev, mail, eller sms, eller personlig. Gjør det på den måten som du føler er best for deg.

Det er viktig at de forstår. Fortell dem hvordan du har det, og fortell hva du behøver. Hva du vil sette pris på. Det er ikke sikkert de vet hvordan de skal behandle deg. Fortell dem hvorfor det er viktig for deg at de lytter til deg, og viser litt omtanke. Fortell dem at det skal ikke mere til enn at dem SER deg, og legger litt til rette for deg når du kommer på besøk.

Heldigvis så er det noen som forstår, og som faktisk viser omtanke. Det ER ikke så mange tingene som skal til!

Og, hvis du selv får noen på besøk, som du vet har problemet med smerter, problemer med muskler og ledd, tenk litt på hvordan du kan gjøre besøket dems så behagelig og "smertefritt" som mulig.

Også vi som har behov for å bli tatt litt vare på, vi kan vise omsorg for andre :-)

1 kommentar:

  1. Noen ganger har jeg opplevde det, men syns det er litt vanskelig å få sagt akurat hvordan det er. Må nok bli flinkere til det. Fint innlegg! :)

    SvarSlett

Takk for at du legger ned en kommentar i bloggen min :-)

Related Posts with Thumbnails