fredag 1. oktober 2010

Tidligere innlegg..

Kommer til å legge ut noen innlegg fra tidligere, som jeg har skrevet tidligere, noen innlegg som jeg føler for å dele her.

Må være en sånn:




En stol  med varme på føtter og rygg, massasje mellom kropp og armlene, kraftig vibrasjon i sete, og massasje etter musikkrytme!


Massasjestolen er også utstyrt med et nytt stort kontrollpanel som er meget oversiktlig og lett å bruke. I tillegg, en liten fjernkontroll for å styre musikken. Noe musikk fra fabrikk er forhåndslagret, men om du ønsker kan man fylle opp USB enheten (avtagbar) med dine egne MP3 låter. Hodetelefon medfølger.



Man velger helt enkelt ferdig programmerte massasje programmer, eller om du ønsker kan du styre stolen manuelt. Meget enkel i bruk, sett deg i stolen og trykk på en knapp og du er i gang med en herlig massasjeopplevelse! Øk blodsirkulasjon, løs opp stive muskler, mental og fysisk avslapning er viktig i en travel hverdag. Øk din livsglede ved å investere i en massasjestol du også!



- Skanning av kropp før start. Korrigerer massasje i forholde til din kropp og utforming.
- 6 auto program
- Manuell programmering og lagring av 4 egendefinerte program
- 5 hastighetsvalg
- 5 bredde justeringer på massasjeelementer

- Luftpute massasje av føtter, legger, lår og sete (på sittepute og langs armlener mot kroppen).

- Massasjeteknikker: Knaing, tapping, rulling og kombinasjoner av teknikkene for din korsrygg


.....

Og masse masse mer!

En sånn stol skulle alle med kroniske smerter ha i sitt hus. Istedet for fysioterapeut, spesielt for oss med Fibro og kroniske ryggsmerter, for det går på det samme, pluss at man sitter meeeget behagelig..

3 kommentarer:

  1. ønsker meg masse en slik massasjestol som over.. noen tips til hvordan få en slik, feks gjennom hjelpemiddelsentralen? :-) Because I deserve it...

    :-)

    SvarSlett
  2. Enig med du, men spørs om de deler ut noe sånt på hjelpemiddelsentralen. Det nærmeste man kommer er vel å søke om avbetaling på denne :-( Jeg syns at det skulle vært obligatorisk med en massasje i uka for alle fibropasienter.

    SvarSlett
  3. Ps.. du kan få legen til å henvise deg til fysio og massasje.

    SvarSlett

Takk for at du legger ned en kommentar i bloggen min :-)

Related Posts with Thumbnails